2011. szeptember 2., péntek

Júniusi lombik

2009 májusában  3. napon kellett mennem a BCM-be uh-ra!17-es tüszőt látott a jobb oldalon a doki ami nem normális, de azt mondta nem okoz gondot, de nem kellene ott lennie!Elkezdtük a long protokolt!
Ciklus közepétől kell adom magamnak a Decapeptyl injekciót rfolyamatosan a következő ciklus közepéig!
Második napon újra uh-n voltam 2 Merionallal indiítottuk a stimut, egy hétre rá ujra uh és vérvétel! A doki ez alapján dönti el a következő adagot!

A következő uh eredménye(hétfő): A bal oldalon 5-6db 7mm a jobb oldalon 3db 7mm, 3db 10mm, 1db 19mm tüszők vannak!
Dokim emelt az adagon, 3 Merional kell és két nap múlva ujra uh és vv.!!!

 Szerdai uh eredmény: A tüszők bal oldalon 3db 9mm. 3db 10mm, jobb oldalon 1db 21mm, 3db 12mm, 3db 10mm, nyálkahártya 10,5mm.
Ismét emelt az adagon 4 merional -ra, két nap múlva újra randi a dokinál a szokásos dolgok miatt!


Pénteki vizsgálat eredményei: Kedden lesz a punkcio(Petesejt leszívatás)!!!! Elég sok tüszőm van, lett még plusz is az előzőekhez képest, a méreteket már nem tudom, mert nagyon hosszan sorolta a Doki. A nyálkahártya 12-es volt. Most is jó kedvű volt a Zeke, pedig rengetegen voltunk! Ismét hazaengedett előbb és telefonon beszéltük, meg a gyógyszer adagot.

Keddi Punkcio: Rekord mennyiségű tüszőm volt 24 db, mert a végére hozzájött nagyon sok kicsi!Úgy is hívtak,hogy a sok tüszős lány. Túlstimu lett belőle! De ebből 7 petesejt lett, 4-et sikerült tegnap megtermékenyíteni , a többit ma próbálják.Pénteken megyünk kettőért!
Napi 4 liter vizet kell innom, meg negyed kiló túrót ennem, hogy ne legyen bajom a sok tüsző miatt!! 4 adag infúziót kaptam.
Erre a hétre elutaztunk Visegrádra, onnan jártunk be a kórházba!
A túlstimulálás miatt nem volt felhőtlen, iszonyatosan fájt a hasam, úgy néztem ki mint más 4 hónapos terhesen! A sok víztől  negyed óránként jártam pisilni  és közben folyamatosan szúrt a petefészkem!

 Pénteki transzfer: Nagyon jó híreket kaptunk, pénteken, mert a embryologus csaj amikor megmutatta a kicsiket, mondta hogy szerdára beért a másik két petesejt is és azok is megtermékenyültek, úgy hogy 4-et sikerült lefagyasztani, kettőt visszakaptam.Reggel még 7 sejtesek voltak, délben a mikor megmutatták, akkor az egyik 8 a másik 9 sejtes volt.Úgyhogy teszik a dolgukat!Meg a 8 sejtesnek lézerrel megnyitották a burkát, mert vastag volt.A nyálkahártyám 17-es , Zeke azt mondta hogy ez nagyszerű!!!

Fél 2 körül kerültem be a műtőbe, egy órát pihiztünk.Gyorsan megkaptuk a zárójelentést és jöhettünk haza!

Júli 7-én megyek vérvételre, hogy kiderüljön az eredmény!És addig is bízunk a sikerben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése