2012. március 20., kedd

ketten vannak előttünk :-))

hamarosan lejár az örökbefogadási papírunk, ezért ma felhívtam a kapcsolattartónkat a kecskeméti TGYESZ-nél, hogy mi a teendő!
A határozat 2012.júni.10-ig érvényes , úgyhogy májusban kell elküldeni a kérvényt a meghosszabbításhoz!
Nagyon kedves volt és képben is volt velünk, gyorsan megnézte , hogy áll most az ügyünk és ketten vannak már csak előttünk a listában :-), úgy hogy most már tényleg bármikor megcsörrenhet a telefon, hogy a babánk ránk vár a kórházban! Azt tanácsolta, hogy májusig mindenféleképpen várjunk mert addig bármi megtörténhet.... :-)

6 megjegyzés:

  1. Ez hihetetlen!!! De jó hír, végre :)
    Ti nem is próbálkoztatok alaptíványnál, ugye? ÉS 2 áv alatt ilyen jól haladt a sor a tegyesznél?
    Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt egy próbálkozásunk a szekszárdi alapítványnál. de nagyon bunkók voltak, így nem mentünk el!Igen ez nagyon jó hír,mert mi max 1 hónapos babát szeretnénk és mondták, hogy a 2 év az kelleni fog , hát így is lett!Kíváncsian várom mikor csörren a telefon :-)

      Törlés
  2. Nagyon izgalmas!!!!!Drukkolok ezerrel :) - ezek szerint annyi tuti, hogy hamarosan anyuka lesz belőled!!!Milyen jó ezt kimondani :)
    Remélem majd beszámolsz mindenről!
    Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen vagy így vagy úgy, de hamarosan végre anyuka lehetek :-) Már nagyon várom és persze a blogolást nem fogom abbahagyni....
      Edina

      Törlés
  3. Ó, de jó Edina! Akkor Te most vajúdás közeli állapotban vagy! Ez a bejegyzés lett számomra a mai nap jóhíre! (No de nem egy olyan anyukáról hallottam, aki örökbefogadás után azonnal teherbe esett. Biztosan nem esel kétségbe akkor sem!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)) Hát igen így is mondhatjuk, hamarosan szülni fogok :-))
      Én is hallottam olyan anyukákról, ha nálunk is így alakul akkor annak csak örülni fogok !

      Törlés