2011. október 24., hétfő

Kaáli első konzultáció

2009.10.13.első konzultáció Szegeden a Kaáliban! Nagyon vártuk már ezt a napot, mert nagyon bíztam, hogy Ők majd jobbak lesznek mint Pesten!

Vittem az Őrült nagy dossziémat az eddigi leleteimmel, mert a BMC-ből kikértük az ottani leleteket és már voltak korábbról is a HSG, Laparascopia, Leiden!

A recepción az asszisztensek kérték is az eddigi leleteket, átadtam és azzal a lendülettel visszanyomták a kezembe "Vakbélműtétről nem kértünk!" persze mindezt cinikus hangon gúnyos mosollyal. Hát a reakcióm nem volt túl kedves, egy fintorral visszatoltam "Nekem olyan nincsen benne!!". Így visszavettek egy kicsit az arcukból és elkezdték fénymásolni a papír hegyeket!
Így nem volt túl jó az első belépő!

Fél óra várakozás után a vezető Nővér behívott minket az irodájába, nagyon kedves volt!Átnézte a papírokat szóban is kikérdezett az eddig történtekről, pár papírt aláíratott velünk!

A dokira többet kellet várnunk, úgy egy órát,de ezt már megszoktuk Pesten, így nem akadtunk fenn rajta!
Végre megismerkedtünk Dr. Zádori Jánossal, nagyon szimpatikus volt!Behívott az irodájába mind a kettőnket, vele is átbeszéltük min mentünk keresztül!Utána megvizsgált és megnézet uh-n is!

ÉS jött a meglepetés....Jobb petefészekben ciszta van, kiderült 2009. május óta itt van csak akkor még tüszőnek mondták! És kiderült az augusztusi uh-n is látszott és ott is azt mondták, hogy ott van egy tüsző, és nem vették észre, hogy már májusban is ott volt!

Az eddigi leleteimre nem mondott semmit a doki , de visszahívott hormon vérvételre, hogy mert ha az rendben van akkor nem kell a cisztát egyenlőre piszkálni és januárra bejegyeztek lombikra!

A vérvételem rendben volt!Jöhet a lombik!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése