2012. január 10., kedd

eredmény...

2011.04.18.
Telefonálta a sejtbankhoz János eredménye miatt , de sajnos nem adnak infót telefonon !De két nap múlva mehetünk a konzultációra!
2011.04.20.
Ma vot a személyes találkánk Czeizel úrral! Egyből egy jó hírrel kezdte! " Jó férjet választottam" :-))) -így tudatta, hogy az Ő génjeivel minden ok!
Nagyon rendes volt, elmagyarázta a gének működését, kromoszómákkal való kapcsolatát, majd azt is, hogy miért is fontos a homociszteinnel való foglalkozás!Igaz a videoklinikán nagyon sok videóját már megnéztem ezzel kapcsolatban , de így is tudott újat mondani!
Nálam az MTHFR génpár mindkét vége hibás - homozigóta pozitív - ezért a hozzá tartozó enzim nem tudja a fehérjék után származó homociszteint ("ami egy méreg") méregteleníteni a szervezetem és így nem tud a folsav felszívódni, ami feltétlenül szükséges egy terhesség létrejöttéhez!Nem jöhet létre terhesség vagy csak nagyon nehezen, fokozottan nő a magzati felszívódás, vetélés esélye, vagy nyitott gerinc és szívproblémák a magzatnál!
Ez nem túl biztató!Ezt most nem fokozom, mert már korábban írtam erről!

Felsorolt 7 pontot amin végigmentünk, hogy mi mindent kell nézni ami fontos a terhesség létrejöttéhez:
  • ondó sejtek vizsgálata
  • PCT - méhnyak átengedi e az ondót
  • HSG petevezető, méhkürt átjárhatósága
  • pete termelés működik-e
  • sárgatest termelés működik-e
  • beágyazódást befolyásoló 3 gén vizsgálata:Leiden, protrombin, MTHFR
  • egészséges-e a nő - autoimmun betegség stb.
Miután végignéztük milyen vizsgálatra van szükség, nem sok maradt igazából csak egy , de már az is volt korábban de nem abban a formátumban, ahogy kellene és nem volt róla papírunk sem, így a PCT vizsgálatot újra kell végeztetni! Erre kaptunk egy nevet és egy telefonszámot,  Dr Gidai János végzi majd a vizsgálatot!

Az egészséges vagyok-e kérdést , pedig gyorsan kimerítettük, mert annyit kérdezett, hogy tudok e valamilyen autoimmun betegségről velem kapcsolatban, persze én nem és itt ki is merült ez a kérdés!
Nem tudom mi minden tartozik ide, de most, hogy ezeket a sorokat írom, lehet nem ártana utánanézni!

Felmerültek a lombik veszélyei.... Czeizel doktor nagyon nem szereti a lombikos "iparágat" , persze jogosan!A meddőségi intézmények is pénzből élnek, minél több beültetés csinálnak annál több a pénz!Nem csak a legindokoltabb esetben végzik a beavatkozást! Jó tudom ez ránk nézve is igaz!Mert vannak akik már nagyon szeretnének babát , mint mi is és nem érdekli őket milyen áron és ezt ki is használják a centrumok!
Beültetésnél nagyon megterhelik a szervezetet, anyit mondanak ez ezzel jár, de azt már nem mondják hosszabb távon milyen veszélyei vannak a nőre és a gyerekre nézve ...
Gyereknél nincs meg a természetes kiválasztódás és nem tudni, hogy később mik adódhatnak ebből!
Azt viszont tudják, hogy akit többször stimuláltak annak a petefészkei előbb adják fel, hamarabb jönnek a klimaxos tünetek és sok féle női megbetegedés is ennek köszönhető.
És hogy voltak e halálos áldozatai a kezelésnek???Erről nem szólnak a hírek.... :-((
Szóval elég elgondolkodtató dolgok ezek!Meg is rendültem  és elzárkóztam a lombik elől!

Az inszeminációt viszont ajánlotta a doktor úr és oda is kaptunk egy telefonszámot!Itt sokkal-sokkal kevesebb hormont használnak és a természetes megtermékenyülési folyamat is megvan!Dr Dudás István telefonszámát kaptuk meg , aki állítólag inszem specialista!Felhívtuk a rendelés miatt, de nem mentünk el hozzá!Utána néztem a neten , de nagyon kevés infót találtam róla, az is rossz. Így elnapoltam ezt egy kicsit!

Valamint még egy telefonszámot is kaptunk akivel a Leiden-ről tudunk beszélni!Dr Nemes László aki otthon van ebben a témában , telefonon megkérdeztük, de nem ajánlott semmit sem másként mint eddig!Lombik közben és persze majd a terhességnél kell a heparin, de előre nem kell semmilyen formában sem a vérhígító!

A kezelés amit Czeizel úr ajánlott az pedig az, hogy napi 2 szem Elevit és 2*3mg folsav, mert így tudunk hatni a megfelelő enzimre, hogy úgy működjön mintha a génpár jó lenne!

Pct vizsgálat eredményével újra menni kell!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése