2012. január 26., csütörtök

indulnak a Clostilbegyt-es hónapok

Tegnap újra szerencsém volt Kecsón a kórházban! Már negyed kilenckor ott voltam, Titkárnő sehol, de a folyóson megláttam és gyorsan, rohantam hozzá, hogy hívja le nekem a Sárit, visszaültem a váróba és kb fél perc múlva a dokim ott ment el a folyóson és sas-olt be , ki várja!Pár perc múlva vissza is jött és már hívott is be!
Először megnézte az endokrinológustól hozott eredményeimet!Nagyon örül, hogy kiderült végre valami probléma, és már több mint három hónapja szedem a gyógyszereket!Azt mondta, ne húzzuk az időd, máris elkezdtünk egy Clostilos hónapot,  5. napon voltam, még pont elkezdhető a stimu!Jövő hét szerdán újra randizok a dorktor úrral ,mert Uh-néz  follikulometriát !Újra egy idegen szó!Hurrá!

Follikulometria:
Persze ez a peteérés uh-s nyomon követését jelenti!Így ismerem :-)), volt már benne részem igen sokszor!Egy hüvelyi ultrahangról van szó, pár perc az egész!Megnézik hogy a petefészkekben mennyi és mekkora tüsző van!Ha nem elég nagyok esetleg visszahívnak pár nap múlva és újra megnézik!A 18mm-es tüszőknél már tudják, hogy 2 nap múlva be fog következni a kilökődés!Van amikor ezt, a természetre bízzák, de van amikor egy injekcióval rásegítenek és azzal tudják is irányítani, mert akkor 36 óra múlva bekövetkezik a tüszőrepedés!

Normál esetben fájdalom mentes, kivétel lombiknál, mert ott nagyon erősen stimulálják a petefészket 10-15 tüsző is érhet petefészkenként és a tüszőrepedés közeledtével igen hatványozódnak a fájdalmak!

Ebből a stimulációból csinálunk hármat egymás után! Mi  inszemet szeretnénk folytatni, de a dokim azt ajánlja, hogy mennyünk vissza lombikra, mert amikor még csináltuk akkor úgy tudtuk nincs semmi bajom! Most két fő probléma felszínre került!Az egyik a pajzsmirigy alul működés, a másik pedig az Inzulin rezisztencia!Most nagyobb esély lenne a lombikra, mint korábban!
Most legyen meg ez a hónap és hátha a többire, már nem is lesz szükség!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése